Aug 10, 2018

1. The ministers are holding a meeting tomorrow. Begin with : A meeting

1. The ministers are holding a meeting tomorrow. (Begin : a meeting.._)

Ans. A meeting is being held by the ministers tomorrow.

2. Nobody has behaved with us like this before. (Begin :Never...)

Ans. Never anyone has behaved with us like this before.

3.So father, you will buy the house as I have been suggesting"' she said. (BEGIN:she reminded....)

Ans. She reminded her father to buy the house as she had been suggesting to him.

4. To know if tomorrow will be fine is impossible . (Begin : It is.....)

Ans. It is impossible to know if tomorrow will be fine.

The ministers are holding a meeting tomorrow. Begin with : A meeting

5.Very few cities are as big as Kolkata. (Begin : biggest....)

Ans. Kolkata is one of the biggest city.

6.Didn't I meet you in the library yesterday? (END:Didn't I....) (END:Didn't I....)

Ans. I meet you in the library yesterday, didn't I?

7.Who will not help a man in distress? (Anybody....) (Anybody....)

Ans. Anybody will help a man in distress.

8.We found a few boys in the class. (USE:Many boys....) ( USE:Many boys....)

Ans. Many boys were not found in the class.

9.This shop does not accept cheques. (Begin : Cheques ......)

Ans.Cheques are not accepted in this shop.

10.I will help you if I can,” he promised me." (Begin : He promised me that)

Ans. He promised me that he would help me if he could.

Above 10 sentences are for practice. There are many sets of these type of sentences. it is our best effort to provide maximum practice sets to the students.


You may also Like These !


No comments:

Post a Comment

Featured Post

2 He said I wonder if I will meet those officers again Begin: He wondered that

1. He said I wonder if I will meet those officers again. ( Begin: He wondered that.... ) Ans.He wondered if he would meet those officer...